Tekstcorrectie
Tekstcorrectie
& Eindredactie

Schrijf je je tekst graag zelf, maar ben je niet helemaal zeker van de spelling, grammatica of interpunctie? Heb je nood aan een frisse blik? Dan lees ik je tekst graag na en zet ik voor jou de puntjes op de i. Het resultaat? Een foutloze tekst die je zelf hebt geschreven.

Of is schrijven helemaal je ding niet en kom je enkel tot zinnen die pijn doen aan de ogen? Dan herschrijf ik je aangeleverde basistekst helemaal. In dat geval corrigeer ik niet enkel spelling, grammatica en interpunctie. Ook de stijl van je tekst, de structuur en de samenhang pas ik aan waar nodig. Het resultaat? Een heldere foutloze tekst waarin zinnen schitteren en de gekozen woorden zich helemaal thuis voelen.

Presentaties
Presentaties
 

Organiseert jouw bedrijf een event? Organiseer je een boekvoorstelling? Of een concert? Of iets anders? Als organisator focus je je graag op je genodigden. Het is dan handig om de presentatie uit te besteden zodat je die rol niet op jou hoeft te nemen.

We stemmen op voorhand heel goed af over jouw verwachtingen en over het verloop van het event. Op die manier kan ik mijn presentatiewerk tot in de puntjes voorbereiden volgens jouw wensen. Het resultaat? Jij geniet van de aanwezigheid van je gasten terwijl ik jouw event vakkundig aan elkaar praat.

Woorden
Woorden voor
grote momenten

Een huwelijk, een geboorte, een uitvaart, een pensionering … Het zijn allemaal grote momenten in het leven waarop we graag authentieke woorden horen. Ze maken het moment tot iets warms. Vaak weet je wat je wil zeggen, maar krijg je het niet helemaal op papier zoals je het voelt. Bij een uitvaart komt daar nog de race tegen de klok bij. Veel tijd om een mooi afscheid voor te bereiden krijg je niet.

Krijg je zelf de poëzie, de schwung of de humor niet in je boodschap? Dan zoeken we samen naar de juiste toon. Het resultaat? Een hartverwarmende herinnering aan een moment waarop jij precies gezegd kreeg wat je wou.