Contact

Over mij

De ZinSpelerij, dat ben ik, Petra Waeckens. Een spontane licentiate toegepaste taalkunde voor wie taal een passie is. Mijn rode pen is mijn favoriete accessoire. Altijd al geweest. Ik hou van woorden die nazinderen. Van correcte zinnen waarbij je de woorden proeft, waarbij je voelt wat wordt bedoeld, waarbij beelden voor je ogen dansen wanneer je de tekst leest. Poëzie doet me smelten. Taalhumor doet me schateren. Heerlijk wat taal met een mens kan doen.

Daarnaast hou ik van alles wat het leven mooier maakt. Voor mij is dat interieur en architectuur, kunst en cultuur, Brits Engels, temperamentvol Spaans en duurzaam omgaan met mens en milieu. Maar ik hou net zo goed van die warme kop koffie, van een ochtend die geurt naar mogelijkheden, van geel op een grijze dag, van het leven in al zijn eenvoud. Al draag ik graag zwart, ik ga voor kleur in mijn leven.

Sluit jouw opdracht aan bij mijn interesses? Dan tover ik met plezier mijn favoriete accessoire tevoorschijn. Omdat mijn honger naar die onderwerpen groot is. Omdat ik dan met hart en ziel voor jouw opdracht kan gaan. Omdat ook ik het leven een beetje mooier wil maken.